H&M Conscious Exclusive A/W20

Bild: H&M
Bild: H&M

Kreativa sätt att återvinna och återanvända gör en cirkulär modeframtid möjlig. Varje plagg i den här limiterade höstkollektionen från H&M är tillverkat av avfall – love it! Kollektionen släpps 1:a december… Vi kan inte vänta! Klicka HÄR för att läsa mer om denna exklusivt hållbara kollektion. Hur DRÖMMIG är inte den gröna långklänningen?!

1 svara
  1. Marie
    Marie says:

    Intressant läsning om hållbart mode: https://www.radron.se/vardagskunskap/atervunnet-innebar-inte-hallbart-mode/
    Så…efter den här läsningen kan man undra om deras kollektion verkligen håller måttet när det gäller hållbarhet. Var är plaggen producerade? Enligt R&R står elanvändningen under textilproduktionen för över 40 procent av de utsläpp av växthusgaser som ett plagg genererar. Ta er tid och läs denna artikel! Den är både intressant och tankeväckande!

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *