PINK POWER

Ps. Inlägget innehåller affilate-länkar. Du har väl inte missat vår nya #SÄKERSTILCHALLENGE? Temat för denna gång är alltså RÖTT & ROSA – HELA VECKAN. Det har öst in bilder på Instagram från våra Säker stil-vänner & VI ÄLSKAR DET! Veckan är dock inte slut än… Nedan följer en rad härliga PINK POWER-tips för dig som vill ha lite inspiration.

Våga en chockrosa dröm ifrån lyxiga The Attico (MYTHERESA). Vi älskar också denna långärmade tröjan från & Other Stories. De danska modehusen bjuder ofta på färg, så gör även GANNI! Denna klänning är en ren DRÖM från FARFETCH! För den som inte vill gå ALL IN på rosa, addera en rosa accessoar till din look? Bottega Veneta gör det SÅ bra med en clutch i rosa (IMAGE GROUP). För en något billigare peng har ACNE Studios ett fint alternativ HÄR (Wakakuu)…

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *