Get The Look @TAMUNATSIKLAURI

Ps. Inlägget innehåller affilate-länkar.

JEANS (ARKET) // JACKA (ARKET/ZALANDO) // ÖRHÄNGEN (SAFIRA) // BOOTS (TOTEME) // KAVAJ (ARKET // ZALANDO)

Vi citerar Ebba: Glad påsk.. eller glad eller inte – spelar faktiskt mindre roll, lagom påsk, ”inte som vanligt”-påsk, fin påsk, slapp påsk… Vad det än blev, så hoppas jag att det blev bra för dig… Har varit så fantastiskt kul att se ert engangemang med #FÄRGUTMANINGEN under påskhelgen. Säker stils Instagram fullkomligt exploderat av stilfullt påskgodis!

Veckans ”Get The Look” går dock i det monokroma hållet, vilket ger utrymme för färgrika accessoarer. Låt dina naglar bli ett statement i din look. Vår kära Emilia kan verkligen detta! ”Påskgult”, mossgrönt eller en härlig nyans av rosa – bara du sätter gränserna här. Spana in grymma Frida Selkirk för massvis av nageltips!


0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *