Ikonerna: Trenchcoaten i #samarbete med Zalando.

Denna månaden har vi pratat trenchcoaten med vår samarbetspartner Zalando. Vi har valt ut olika varianter på Zalandos hemsida som du kan kika på om du vill komplettera garderoben. Vi har verkligen en särskild kärlek till detta plagg. Ett plagg som ALLA passar i – man måste bara hitta SIN modell. Vi föredrar den lång och svepande – gärna en storlek större för att få den rätta känslan.

  1. Den svarta med skärp (Massimo Dutti)- Snyggt att styla den med lilla svarta, röda läppar, låg hästsvans & klackar.
  2. Den långa svepande (Weekday)- Styla tillsammans med jeans, T-shirt & coola sneakers.
  3. Den korta modellen (ARKET)- Denna modellen funkar till allt – jeans, kostymbyxan eller klänningen. DU VÄLJER!
  4. Oversized (Weekday)- Så snygg till en mer sportig look – leggings, sneakers, solglasögon… 

Alltså finns det en bättre känsla? Känslan att svepa in sig i en krispig trenchcoat och gå ut i ett ljummet Stockholm, en solig vårdag? NEJ! 

Trenchcoaten sträcker sig så långt bak som till 1870-talet då den uppfanns av Thomas Burberry. Den är ju en riktig klassiker, och ja, en Burberry är ju verkligen mästaren av trenchcoats men om man inte vill ha den här tjocka bomullskvaliteten så finns det ju en uppsjö av olika varianter. Vi vill verkligen slå ett slag för att välja ett mer hållbart alternativ. Använd dig av filtreringen på Zalandos hemsida och välj ett mer hållbart val – en trenchcoat i ekologisk bomull… Kolla om den är GOTS-certifierad osv. Detta kommer ge din trenchcoat en lång livslängd i din garderob. Tack Zalando!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *