DEN ITALIENSKA LOOKEN

PS. Inlägget innehåller affilate-länkar.

I dagens poddavsnitt tar vi oss till Milano, Rom & Florens… Vi sitter på en uteservering och dricker en cappucino… Tordagens stilininspiration är ingen mindre än den feminint italienska kvinnan!

Här ger vi våra bästa tips för att få till den feminina looken: En skjortklänning i linne (Massimo Dutti). Låt den vara lite uppknäppt – spets bh:n (Calvin Klein/Zalando) får gärna skymta fram… Bär detta tillsammans med klackar eller pumps i mocka… (Jimmy Choo/Mytheresa). Vi ÄLSKAR dräkten (Dior) – ikoniska The Bar Jacket ger en vacker timglas figur!. Den ankelkorta cigarrett byxan (Stylein/Wakakuu) & en A-linje formad kjol. Den lilla svarta i A-linje formad modell (COS) – så fin. Bär dennatillsammans med stora svarta glasögon (CHIMI-EYEWEAR) – SÅ snyggt! För en fransk touch? Bär linnebyxan & randig tröja (Massimo Dutti) med röda läppar. Den klassiskt stickade tröjan från Ralph Lauren i tre kvarts ärm med snygga jeans eller den cremefärgade sidenblusen ifrån H&M. Bella!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *