Get The Look – Vårfin i vitt

Bild: Lisa Höök

Kristihimmelfärdshelgen står för dörren… Så gör även stundande konfirmationer, studenter & sommarkvällar när man vill känna sig EXTRA festlig. Till dig som tar studenten/konfirmationen – denna klänning från Filippa K är helt magisk! Vill du inte bära klänning? Vi älskar den här drömlika jumpsuiten från COS! Den vita kostymen (också från COS) är ett statement piece i din garderob & kan enkelt kläs upp & ned. Till festen – bär den med höga klackar & nyfönat hår. Mmm… Det crèmefärgade setet från Totême är den perfekta vardagsuniformen… Bär den tillsammans med ett vitt linne, ljusa sneakers & du är ready to GO!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *