Get The Look – Kendall Jenner

Ps. Inlägget innehåller affilate-länkar.

Bild: @kendalljenner
Bild: @kendalljenner
Bild: @kendalljenner

Looken som tagit modevärlden med storm… Kendall Jenner bär The Row från topp till tå. För dig som vill få till den här looken med liiite mindre budget? Vi hjälper dig! Den vita skjortan är ett måste i garderoben. Den kan kläs upp och ner på otaliga sätt. Denna skjorta från H&M är ett hett budget-tips! Bästa T-shirten hittar du hos Filippa K. För en lätt och ledig look, bär dessa linnebyxorna ifrån ARKET och lyft looken med skärpet som du hittar hos ARKET samt dessa solglasögon ifrån Le Specs.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *