IKONERNA: BADKLÄDER I #SAMARBETE MED ZALANDO

I #samarbete med Zalando.

Bild: @mimmilassen

Sommar sommar sommaaaaar! Nu har vi ju ändå nått augusti, man har jobbat upp en gaaaanska bra solkysst bränna ändå (OBS! Glöm inte SPF:en såklart) – plötsligt känns det lite bättre att ta på sig badkläderna eller hur? Om man vill slå till och uppdatera sin bad – och strandgarderob ska man verkligen kolla in Zalandos hemsida. Vi har samlat våra favoriter HÄR!

Bild: @ebbavonsydow

Känslan av att ta på sig en riktigt välsittande och smickrande baddräkt – den går inte av för hackor!  Vi får ju ofta frågor hur man faktiskt ska ta hand om sina badkläder – och det är ju rätt slitigt för plaggen då de utsätts för både salt, klor, sol, spf, etc. Här så vill vi slå ett slag för att verkligen tvätta plaggen i vattnet efter du använt dem. Se till att verkligen skölja ut plaggen och häng de inte i solen då de kan bli solblekta och det vill man ju INTE.  Se även till att kanske lägga några extra slantar på just kvalitet. Är det badkläder som sitter illa, skär in någonstans, eller är dåligt sydda – SKIPPA DEM. De håller troligtvis max en sommar då, och vi vill ju att man ska kunna använda badkläderna sommar efter sommar. 

Kolla in våra val som vi har gjort hos zalando.se! Tack Zalando.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *