15 plagg för LIVET

Inlägget innehåller affilate-länkar.

I veckans avsnitt bjuder vår kära Emilia på en underbar modelista inför hösten. Ni är många som skriver in och berättar att ni ska påbörja ett nytt jobb, börja studera eller helt enkelt bara vill KICKSTARTA garderoben. SÅ KUL! Emilias lista kan vara en hjälpande hand på vägen… Vi har djupdykt i arkivet och valt ut några favorit-looks. Först ut blir inget mindre än – midikjolen. Under augusti månad lyfter vi ännu en garderobshjälte i samarbete med Zalando. Denna månad är det kjolen som får kliva fram. Vi har sparat alla våra favoriter HÄR!

Vidare följer såklart – skjortan… Vi kan inte nog slå ett slag för den beiga skjortan. Våga leka med olika material. Den skarpa skinnkjolen harmonierar fint tillsammans med en skjorta i siden.

Den perfekta stickade tröjan är ett livsviktigt plagg i höstgarderoben. Randigt är hetare än någonsin. Vi älskar speciellt denna klassiska stickade från (Totême/Wakakuu.)

Polotröjan är snygg i sin enkelhet eller under en skjorta. TIPS – införskaffa en polo utan ärmar när du bär den under skjortan eller västen.

INGEN kan bära upp kostymen som Emilia! Kostymen funkar i alla tillfällen och kan kläs upp och ner med hjälp av accessoarer.

Trenchcoaten hänger med även denna höst, så gör även skinnbyxorna!

A walk in the park med den perfekta axelremsväskan. Vi älskar såklart Emilias Bottega men denna väskan är ett riktigt kap(ARKET).

Feminint möter maskulint. Ett skärp över kavajen ger en snygg siluett. En klassisk look med en twist.

Sist men inte minst – investera i en vacker sidensjal! Gör precis som Emilia och addera en färgklick till en monokrom look. Eller kör minimalistiskt hela vägen likt Elin Kling – kika in hennes profil HÄR!

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *