Get The Look – Säker Stil Project Leader Malin Ohlsson

Ps. Inlägget innehåller affilate länkar

Vilka är vi på Säker stil och vilka inspireras vi av? Vilka är nyckelplaggen som låser upp våra garderober? Under några veckor framöver kommer vi att djupdyka i Säker stil teamets garderober… Först ut är vår egen Project Leader Malin Ohlsson.

Malin beskriver sin stil som ”skandinavisk minimalism med en touch”. Ett konkret tips är att bära basplaggen och addera ett skärp eller en väska i en härlig färg. Den stickade klänningen (Malene Birger/Wakakuu) bärs upp med ett nätt skärp (Rodebjer/Wakakuu) i midjan och en beige väska i från ATP Atelier. Vi älskar looken. Den vita skjortan ifrån ”A part of the art” är en av Malins garderobshjältar. En stickad kofta med kort ärm (Dagmar/Wakakuu) kan bäras över den vita skjortan eller den svarta polon. De svarta kostymbyxorna som aldrig sviker hittar du hos Toteme i modellen Novara.

Elin Kling är grundaren av märket Toteme och har kommit att bli en stor inspiration för skandinavisk minimalism. För mer inspiration kika in hennes konto HÄR.

TACK MALIN!

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *