Get The Look – Anna-Karin Bons

Ps. Inlägget innehåller affliate-länkar.

Anna-Karin är precis som Ida agent för Ebba, Emilia & Säker stil. Hennes stil är stilren & klassisk. ”Där jag älskar att blanda in alla mina secondhand fynd; accessoarer, väskor och kläder.” Hennes garderob består till stor del av svarta plagg där hon mixar in lite beige, grått & vitt.
Anna Karin älskar att besöka loppmarknader, secondhand- & vintagebutiker, & har gjort många fynd både i Sverige samt utomlands. Vi ÄLSKAR det!  

Vilka är då plaggen som låser upp Anna – Karins garderob? Först ut är den svarta kavajen i en oversized modell (Filippa K). Till detta bär hon de perfekta jeansen (Filippa K). Sist men inte minst dessa skorna… De är grymt sköna, funkar i alla lägen och är perfekta till ett par lite kortare byxor. (Ecco). Anna-Karin inspireras av de hon möter & ser rusandes förbi på stan. ”Om jag ska nämna ett varumärke som jag gillar och alltid återkommer till så är det Filippa K.” Fullt föreståeligt!

Sno Anna-Karins drömlika look. Kostymen är en dröm till julens festligheter (Filippa K). Bär den tillsammans med den perfekta vita T-shirten (Arket). Gör precis som Anna-Karin & bär en beige färgklick till allt det svarta. Anna-Karin tipsar om denna magiska kappa (Filippa-K). På fötterna bärs ett par boots med spetsig tå ifrån Flattered. Accessoarerna som följer är dröm-väskan som bara blir snyggare med åren (Celine). Addera favorit örhängen i klassisk design från Nootka och coola glasögon från Chimi. Din look är komplett.

TACK ANNA-KARIN!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *