10 VÅRTRENDER

Ps. Inlägget innehåller affiliate-länkar.

Är du som Ebba och tycker att våren är din stilmässiga höjdpunkt? Eller vill du precis som Emilia bära kortkort när våren står för dörren… I senaste avsnittet av #säkerstilpodden ger vi er sprakande färgexplosion – 10 VÅRTENDER. Lyssna på avsnittet HÄR!

Bild: Richard Quinn SS22/Vogue Runway

1. LILA, ORANGE, GRÖNT!
“ There is not the slightest excuse for neutrals” -Vouge. Anamma vårens färgexplosion i blus och kjol från Prada – helt rätt med lavendellila i vår! Några andra lila favoriter är sidensjal (Arket), tunn-stickad tröja (Adoore/Wakakuu) och grovstickad tröja från Other Stories. Blusen med puffärmen ger den extra touchen (Lindex).

Solnyanser som …som gul, bärnsten, guld och ringblomma finns i överflöd denna vår! Vi älskar den apelsinorange trenchcoaten Från Rodebjer – finns även med en matchande väska HÄR! Stickade set kan vi inte få nog av, vi gillar matchande tröjan och kjolen i gult från By Malene Birger/Farfetch. För att addera en extra detalj till din look – välj den mönstrade sjalen (Other stories).

Spana efter den trendiga gröna färgen, som vi valt att kalla Bottega-grön! Vi älskar den gröna an med guldiga knappar (Other Stories), krispig bomullsskjorta (Cos) och piffa till din look i örhängen med smaragdgröna stenar (Maria Nilsdotter)… och självklart måste vi tipsa om väskan som gett den gröna färger sitt namn! Ni hittar den HÄR! (Bottega Veneta/Net-a-porter).

Bild:Mother of Pearl SS22/Vogue Runway

2. MÖNSTERMANI
Mönster från topp till tå…
Våga maxa med mönster, vi älskar klänning (Cecilie Bahnsen/Mytheresa) med skjorta under (Arket). Mönstrat set med skjorta och byxor ( By Malene Birger/Wakakuu) eller slå ihop både ”kortkort” och blommigt i klänning från Sandro Paris.

Lindex bjuder på ett lyxigt set med minimalistiskt mönster. Vi älskar både byxor och skjorta (Lindex).

Bild: By Malene Birger SS22/Vogue Runway

3. RANDEN…
Stilsäker i randigt. En riktig klassiker ”den randiga tröjan” (Cos) eller stickad klänning(Adoore/Wakakuu). En annan favorit är det randiga setet med blus och byxor från Toteme/Wakakuu – snyggt till både lågskor(Flattered) och boots (ATP/Wakakuu). Den randiga skjortan, nu på rea! (Dagmar/Zalando) – en riktig garderobshjälte!

Danskarna ger oss randigt och puffärm (GANNI). Bär den tillsammans med de perfekta jeansen (Levis/Zalando).

Bild: Remain SS22/Vogue Runway

4. METALLIC 
Lys upp vintermörkret… 
Vi gillar stickad väst från Cos – styla med eller utan skjorta till kostymbyxor (Filippa K) och loafers (Other stories). Vi gillar även klänningmed strasstenar (Arket), blus (IRO/The Outnet) och boots från Isabel Marant/Mytheresa. Vill du inte gå all in, bär väska i silvermetallic (Bottega Veneta/Net-a-porter). För den som vågar är detta rosa set SÅ COOLT! (Monki).

Bild: Chanel SS22/Vogue Runway

5. 00-TALET
Midjan flyttats nedåt…
För att få till looken bär blå lågmidjade jeans (Weekday), ribbad topp (Toteme/Net-a-porter) och sneakers från New Balence/Sneakersnstuff. För dig som gillar grå jeans tipsar vi om dessa från Weekday. 

Bild: Dior SS22/Vogue Runway

6. 80-TALET
En trend som håller i sig! 
Färgsprakande stickat och topp med axelvadar (Other stories) eller ett matchande set med jackaoch kjol från Sandro Paris. Vi ser mycket figurnära mode i form av bodysuit (Other stories) och body (Intimisimi) denna vår! Denna rutiga kavajen och matchande Kostymbyxor skriker 80-talet, och gör dig till festens mittpunkt (COS).

Bild: Bottega Veneta SS22/Vogue Runway

7. SPORTY SPICE 
Modeskapare hittar sin inspiration från sportvärlden! – Ebba älskar! 
Vi gillar den sportiga looken med sweatshirt och tights från Arket – styla med trenchcoat (H&M), sneakers (New Balence/Zalando) och solglasögon (Saint Laurent/net-a-porter). För en extra detalj addera keps från Stiksen. Kjolen ifrån GANNI, är också ett hett tips. Bär kjolen tillsammans med rutig sportport (Tory sport/ Net-A-Porter) och sportig jacka (Acne Studios).

Bild: Loewe SS22/Vogue Runway

8. DRAPERAT
…står högt upp på trendkartan!
Vi gillar draperad klänning (H&M) – styla med stövlar (H&M) för elegant look. En favorit är topp(Khaite/Net-a-porter), bär tillsammans med byxor (By Malene Birger/Wakakuu) eller kjol(Cos). Vi gillar även klänning med drapering från Filippa K. Denna toppen är perfekt för den feminina vardagslooken (&Otherstories). Bär den med en stram tofs och vackra silverörhängen (Efva Attling).

Bild: Versace SS22/Vogue Runway

9. KOSTYMEN!
Även här i massa färg!
En av våra favoriter är den gröna kostymen, kavajoch byxor från Arket. Snyggt med t-shirt (Cos) och sneakers för en avslappnad och cool look. Spana även in ljusgul kimonokavaj med matchande byxor från Rodebjer – styla med eleganta klackar (Cos) eller bryt av med färgstarka skor (Other stories) för en festlig look! 

Bild: Prada SS22/Vogue Runway

10. KORSETTEN
Är här för att stanna! Raka motsatsen till de vi burit den senaste tiden… Blus med korsettsnörning (Deveaux New York/Mytheresa), topp med markerad midja (Ganni/Wakakuu) och stickad tubtopp(Softgoat). För en festlig look bär spetstopp (Understatement) till kostym från Filippa K. På sommarens festligheter önskar vi bära denna partyblåsa (Acne Studios)

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *