Åtta DANSKA stiltips!

Ps. Inlägget innehåller affiliate länkar.

Trendspaning från Köpenhamns modevecka. I veckans avsnitt av Säker stil podden djupdyker Ebba och Emilia i det danska modet för hösten 2022! Vi ger dig åtta DANSKA stiltips! Lyssna på avsnittet HÄR!

Bild från (Day Birger et Mikkelsen/Vogue Runway)

Färgsprakande mode! Det blir en färgglad höst att se fram emot 2022. Orange, kornblått och ärtgrönt (eller Bottega-grön) som vi brukar kalla den. Vårens färgpalett hänger alltså med oss även in i hösten… Några favoriter som finns i butik redan nu är: Ärtgrön oversize kofta (Cos), kornblå slip-dress (Lindex), plisserad blus i orange (Cos) och den gröna polotröjan från &otherstories. Fint att styla under en vit skjorta eller en kavaj för att addera en färgklick!

(Bild från Skall Studio/Vogue Runway)

Lager på lager är en annan stor trend vi såg mycket av under den danska modeveckan. Att jobba med fler plagg i olika lager. Vi såg bland annat Skall Studios styla kappan (Stylein) med en kavaj (Cos), vit skjorta (Filippa K) och polotröja från Asket som ett sista lager. Så snyggt!

(Bild från Stine Goya/Vogue Runway)

Colorblocking, olika färgkombinationer som bryter av varandra. Vi älskar hur Stine Goya kombinerar rosa och grönt! En annan kombination vi rekommenderar är röd stickad tröja (Dagmar/Wakakuu) till kornblå kostymbyxor (Cos) och som extra detalj ljusblå väska från Arket. En annan härlig kombination är grön stickad tröja (&otherstories), brun skinnkjol (Ivy&Oak/Zalando) och rosa väska från Bottega Veneta.

(Bild från Day Birger et Mikkelsen/Vogue Runway)

Skinnplagg, en återkommande trend som funkar från säsong till säsong. Våra favoriter just nu är: Skinnklänning med ståkrage (H&M), klassiska skinnbyxor (Arket) och skinnjackan från Rodebjer. För den som vågar gå all in tipsar vi om den bruna skinnkavajen med matchande skinnbyxor till från H&M, så coolt!

(Bild från Samsoe/Vogue Runway)

Höstens mönstertrend ser ut att bli Zebrarandigt! Vi har spanat in byxor i högmidjade modell (Ginatricot), slip-in sandaletter (The Attico), body (Commando/Net-a-porter). För att vara extra trendig stylar du två trender i en med kornblå zebrarandig kjol från Jason Wu/Net-a-porter – snyggt till stickad tröja (Day/Åhlens) och stövlar från Sania d´mina.

…Lyssna på vårt senaste avsnitt av podden för att höra alla åtta stiltips HÄR!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *