Ikonerna: Vita Skjortan i #samarbete med Zalando.

I #samarbete med Zalando.

Vi pratar väldigt ofta om den där perfekta kapsel-garderoben som består av plagg som du älskar och kan bära säsong efter säsong. Tillsammans med Zalando kommer vi att presentera ett plagg varje månad som vi pratar om och visar hur du stylar, vad för detaljer ska den ha, vilka material ska du satsa på, certifieringar att lägga på minnet osv. Först ut är en favorit – Vita Skjortan. En Säker stil-favorit som funkar till nästan alla möjliga tillfällen – till jobbet, till fest, till vardags osv. Stylingmöjligheterna är oändliga. Vi har samlat våra hållbara favoriter på Zalandos hemsida – HÄR kan du kika om du vill få tips och inspiration. 

Hur väljer DU att styla den?

  1. KLASSISKT – De flesta använder vita skjortan mer till vår och sommar, men vi skulle säga att den funkar närsomhelst. Den är ursnygg till vardags med en tunnare, svart polo under och till fest skulle vi bara bära den som den är med en silkeskjol och klackar! Lite Carolyn Bessette…
  2. FEMININT – Skjortan med maffig spetskrage gav ett nytt ansikte till den klassiskt vita skjortan. Bär skjortan precis som den är, under en skinnklänning eller tillsammans med en stickad kofta i härlig färg lagom till våren.
  3. DETALJER – Bär skjortan över en T-shirt i valfri färg. Addera en scarf eller ett statement smycke till din look. För den kreativa, byt ut knapparna till något som passar din personliga stil!

Ett sista tips… Grundregeln är att du inte ska tvätta för ofta. Generellt tvättar vi våra kläder för ofta vilket gör att vi använder för mycket vatten – tar energi osv. Därför är det så bra att skaffa sig en riktigt bra steamer. Budget alternativet – häng upp plagget i badrummet när du duschar då det fungerar lite som en steamer. Works every time… 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *