10 underbara vårtrender!

Inlägget innehåller affilate-länkar. Jaa.. det ÄR vinter men vi har ändå siktet på VÅR 2021! I veckans podd listar vi 10 ( ja, det blev några fler också…) underbara trender för våren 2021..

  1. Color Blocking – Våga FÄRG. Blanda grönt, vitt och blått eller rosa och rött. Poeten Amanda Gorman gjorde de SÅ bra med PRADA kappa i gult tillsammans med rött sidendiadem.
  2. Vita Jeans – Vi får inte NOG. Weekday har en underbar modell som heter ROW. Levis (Zalando) har även de en modell – Column som vi ÄLSKAR!
  3. Vida Byxan – Våga bära oversized oberoende av din längd. Tänk luftigt och LÄTT..
  4. Skjortan XXL – Vi fortsätter på oversized trenden. Skjortan i XXL är fantastisk över ett par ljusa jeans eller som skjortklänning!
  5. Fishnet – En vattendelare, gå ALL IN med ”fishnet stockings” eller ta upp fishnet-trenden i små detaljer.
  6. Svart Vitt – Förälskade du dig i The Queens Gambit? Klä dig i schackrutigt mönster! & Other Stories har den perfekta koftan.
  7. Maxi Klänningen– Tänk, starka färger, chiffong & siden! GANNI (Wakakuu) har ett alternativ som vi ÄLSKAR!
  8. Vitt från topp till tå – Kanske inte det mest praktiska? Men ack så snyggt! Modeprofilen @tindeandrea bär upp de vita jeansen (i bild ovan) tillsammans med stickat – så CHIC!
  9. Metallic och paljetter – En festlig detalj till vardagsoutfiten. Bär byxor i silver tillsammans med stickad tröja i grått. Möjligheterna är OÄNDLIGA.
  10. 90-tals influenser – Klännigar med små spagettiband och öppen rygg. T-shirts med synligt stora logotypes, Pradas nylonväska och sist men inte minst – slickat hår. Kate Moss är en KLAR modeförebild i sammanhanget.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *