Get The Look @Matildadjerf

Bild: från @matildadjerf

Ps. Inlägget innehåller affilate-länkar. Längtar vi till våren? JA! Matilda Djerf bjuder på en sommardröm från topp till tå. In och följ Matilda HÄR för inspirerande bilder, pepp och GRYMMA stiltips.

Det går aldrig fel med skjorta och jeans. Den krispiga, randiga skjortan är en stapelvara i vardagsgarderoben. ARKET har ett fint alternativ. Vill man bära skjortan innan sommarvärmen kommer – använd en polotröja under skjortan. ARKET har fina polotröjor i pastell – så FINT! Den raka jeansmodellen är en het i vår. Weekday’s klassiker i modellen ROW är PERFEKTA! Släng på ett par chunky sandaler ifrån lyxiga Chanel (Vestiarie Collective) eller i budget variant från ARKET och du är GOOD TO GO.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *