Säker stil Svarar

Bild: Lisa Höök

PREMIÄR!!! Idag släpper vi Säker stil SVARAR! Frågepodden där vi svarar på dina stilfrågor och stildilemman – stora som små. Varje måndag, där poddar finns. Klicka HÄR för att komma till FÖRSTA avsnittet!

2 Kommentarer
 1. Elisabeth Sjöberg
  Elisabeth Sjöberg says:

  Hej
  Jag lyssnar på alla era avsnitt och gillar det skarpt.
  Min fråga är: Jag och min sambo har blivit inbjudna till min bonusson och hans familj på Julafton. Jag älskar kläder och att klä upp mig, men de har inte lika stort intresse och jag vill inte känna mig överklädd. De har barn i åldrarna 6 och 7 år och jag vill kunna leka dem och känna mig bekväm, men ändå supersnygg.
  Hur ska jag tänka?
  Vänligen Elisabeth

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *