Get The Look @tylynnnguyen

Ps. Inlägget innehåller affilate-länkar.

Bild: @tylynnnguyen
Bild: @tylynnnguyen

Tylynn Nguyen är en mästare på basgaderoben med en twist. Hennes looks är stilsäkra i allra högsta grad. På hennes Instagram finner du IGTV’S som hjälper dig att få till den ultimata garderoben. Spana in Tylynns profil HÄR!

Vi kan inte prata NOG om kapselgaderoben. På bild stylas perfekta leggings från Filippa K på två olika vis – sportig vs classy! Vad väljer du?

  1. Släng på en oversized trenchcoat ifrån Totême. De perfekta solglasögonen i modellen Meteor från Rayban är klassiska och funkar säsong efter säsong. Den svarta kassett- väskan (HVISK) är rymlig och är perfekt när du är på språng.
  2. Bär upp dina leggings med en oversized kavaj ifrån lyxiga THE ROW eller denna fina ifrån ARKET. De feminina bootsen hittar du hos & Other Stories. För en chic look – styla en scarf runt halsen från Loro Piana (Net-a-Porter).

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *