Ikonerna: Denim i #samarbete med Zalando.

I samarbete med Zalando.

Vi har med oss Zalando som samarbetspartner under året där vi går igenom våra ikoner – garderobsräddarna… Vi har avhandlat den vita skjortan och ska nu prata denim! En personlig favorit… Levis 501 är en modell som är superklassisk. Emilia bär Amaurys gamla 501:or och de har blivit hennes absoluta favoriter!

Vad som är så intressant med denim är ju att det är ett plagg som väldigt ofta går genom olika faser –  den låga midjan, 70-tals modellen, höga midjan och stuprörsjeansen. Kärt barn har många namn! Om man ska välja EN modell som verkligen funkar oavsett “trend” så är det den något raka modellen, något lösare och lite högre midja. Column är en fantastiskt FINT alternativ!

Grundregeln är verkligen att inte tvätta för ofta. Får jeansen en fläck någonstans (ja, det händer) så räcker det med att bara ta bort just den fläcken. Dessutom så formar de sig mycket snyggare om du inte tvättar för ofta. Om du har jeans med stretch är det kanske ÄNNU viktigare, för att de inte ska tappa formen. 

TIPS! Vill du fräscha upp dina jeans är vädring ett bra alternativ.

Under hösten förälskade sig Ebba i modellen Ribcage.

Glöm dock inte att jeans är otroligt individuellt och givetvis så ska man inte följa för mycket trender om du ska göra ett mer hållbart val. Prova och lär dig vilka modeller DU trivs i och håll dig till dem. Det är inte hållbart att köpa ett par jeans som inte sitter bra och som bara ligger i garderoben… 

  1. Dagmar Alba // 2. Levis Column // 3. Levis 501 // 4. Levis Ribcage Ankle // 5. Levis Ribcage Ankle // 6. Levis Loose

Kan du inte få nog av jeans? Kika på vår #säkerstillive vi gjorde tillsammans med Zalando HÄR!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *