Get The Look @rikkekrefting

Inlägget innehåller affliate-länkar.

Bild: @rikkekrefting

Trenchcoat-säsong! Rikke Krefting gör det SÅ bra. Kika in hennes profil och grymma stil HÄR! Loafers är hetare än någonsin – under Stockholm Fashion Week såg vi loafers från ATP Atelier & villhöver-begäret blev stort…

PRE SPRING EDIT – LUXURY

På bild bär Rikke klassiska trenchcoaten ifrån The Row (Net-a-porter) & väska ifrån Bottega Veneta. Instagrams trendigaste loafers kommer från PRADA (tyvärr slutsålda). Den klassiska gråa t-shirten hittar du hos Totême. Styla med solglasögon från Annie Bing och uppsatt hår för en riktigt chic look.

PRE SPRING EDIT – BUDGET

Ett fint alternativ till den klassiska Bottega-väskan hittar du hos Monki och styla med chunky loafers från COS. Den perfekta grå tröjan inhandlar du hos ARKET. När solen kommer – släng på en oversized trenchcoat ifrån Weekday och solglasögon ifrån Chimi Eyewear (nu på 20% rea).

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *