I veckans podd pratar vi om de svårsmälta kungliga pressmeddelandet – Meghan och Harry lämnar kungahuset. Oprah Winfreys intervju är minst sagt en snackis & det finns SÅ mycket att säga kring detta! Ebba har summerat hennes tankar kring detta HÄR!

För att citera Ebba: ”Man har ju älskat Meghan och Harry från the very start. Han, den charmige lillebrors-prinsen. Hon en uppfriskande cool, ursnygg feminist och framgångsrik Hollywood-stjärna som LEVT lite. Hurra! Som är frånskild, som har en egen karriär, som älskar kalligrafi (!), som har startat en egen livsstilssajt, som kommer från en annan värld än den lilla, brittiska överklass-bubbla som är prinsarnas vardag.”

Vi har valt ut några av Meghans ikoniska stil ögonblick – inspireras & NJUT!

Under Oprahs intervju bar Meghan en ljuvlig klänning från Giorgio Armani. Den stora frågan, finns där ett underliggande budskap kring valet av klänning?

  • Meghan har tidigare ofta valt unga engelska/amerikanska designers, men väljer denna gången att bära ett klassiskt lyxigt Italienskt märke som Giorgio Armani….
  • Klänningen har en stor broderad lotus blomma. Lotus blomman symboliserar – andligt upplysthet & pånytt födelse. Är lotusblomman en symbol för ”the new baby” eller är de ett statement för en ”ny Meghan & Harry”? Oavsett symboliserar det en helt NY era – lotusblomman kan blomma även i utmanande förhållanden. Vi kanske överanyalserar men VISST finns det ett budskap?

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *