Get The Look @fridakummerfeldt

Inlägget innehåller affliate-länkar.

@fridakummerfeldt

I förra veckans poddavsnitt dök vi ner i ämnet ”PLUS SIZE”. Vi valde att bjuda in en gäst som är expert på området… Gäst var ingen mindre än underbara Frida Kummerfeldt. En kvinna som låter mode vara kreativt, lustfyllt & KUL! Har du inte lyssnat på avsnittet – gör det HÄR!!!

Frida tipsade bland annat om kedjorna H&M & ASOS stora utbud av kläder i plus size. Den krispiga vita skjortan hittar du hos H&M. För en lätt och ledig look bär detta tillsammans med ett par ribbstickade byxor från Violeta By Mango. Toppa din outfit med en härlig scarf ifrån Marlene Birger & lyxiga pärlörhängen från JaneKoenig. Låt inte loungewear uniformen hindra dig från att bära klackar. Dessa klackar från & Other Stories är perfekta!

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *