Get The Look – stilsäker på cykeln!

PS. Inlägget innehåller affilate-länkar.

Bild: @darjabarannik

Hoppas du inte missade gårdagens live i #samarbete med Hövding. Vi pratade stilsäkra cykel-looks och vårens trender. Om ni missade liven hittar du den HÄR!

Ett tydligt vårtecken för oss är när cykeln åker fram. Tack vare Hövding slipper vi svettas under hjälmen & det icke oförglömliga ”cykelhjälms-märket” i pannan. Med en Hövding runt halsen är du STILSÄKER på riktigt, med betoning på SÄKER! Klicka hem din hövding HÄR – NU till pangpris med koden SAKERSTIL (giltig t.o.m. 2/5). Ett annat underbart vårtecken är TRENCHCOATEN. Denna trench (Gestuz)i skinn är perfekt under övergången från vinter till sommar. Bär din trench tillsammans med vita jeans ifrån Monki & loafers från GANNI/Mytheresa. Snygga, hållbara linnen hittar du hos Totême/Wakakuu. Sist men inte minst – på med solglasögonen ifrån CHIMI & susa ner för backen!

Nedan följer våra två favoriter stylade med Hövding!

Bild: Lisa Höök
Bild: Lisa Höök

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *