Ikonerna: Sommarklänningen i #samarbete med Zalando.

I samarbete med Zalando.

Bild: Lisa Höök

Vi har med oss Zalando i år. Varje månad pratar vi ett nyckelplagg. Denna månad är det den älskade sommarklänningen. Om du inte har hittat just DIN sommarklänning så vill vi givetvis hjälpa dig! Spana in våra utvalada favoriter hos Zalando. Du hittar den i menyraden under NYTT. HÄR har vi samlat massa fina varianter & plagg som du kan styla dem med. TACK till Zalando!

Bild: Lisa Höök

Gör som Emilia & styla din sommarklänning med platta sandaler och en lite kortare klänning (japp, kortkort är Emilias grej)… På bild bär Emilia klänning från Designers Remix i vitt – så himla härlig. Vi vill även slå ett slag för att välja material med omsorg. Undvik alltför syntetiska material & satsa snarare på linne, silke, ekologisk bomull osv.

Bild: Lisa Höök

Låt sommarklänningen vara FLOWY – alltså gärna lite generösare i en härlig färg! På sommaren är man förhoppningsvis lite solkysst som gör att klänningen poppar ännu mer. Gör som Ebba och styla med birkarna på dagen & klackarna på kvällen. 

Bild: Lisa Höök

Slut ögonen och föreställ dig en ljummen sommarkväll, bara ben och en härligt böljande klänning, lite saltstänkt hår… Det bästa med sommarklänningen är att det oftast inte krävs en enorm styling, det räcker oftast med en schysst väska, bra skor & en sommarfräsch make up. Vi vill avslutningsvis passa på att tipsa om en grymt bra tjänst hos Zalando. Just nu kan du shoppa pre-owned! Det måste alla kolla in HÄR!

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *