Get The Look – Stilsäker i vitt

Inlägget innehåller affilate-länkar.

Bild: Lisa Höök

Inför morsdag fick Emilias mamma Agneta inta rampljuset. Det bjöds på live tillsammans med Wakakuu. Agneta är The Queen Of Looks i helvitt. Ni var många som förälskade er i henne och vi FÖRSTÅR ER! Klicka HÄR för att komma till Emilias live i samarbete med Wakakuu.

Wakakuus sommar-rea är igång & ovan har vi listat några av favoriterna från liven.. Först ut är den perfekta vita trenchcoaten ifrån Wakakuus egna märke – Wakakuu Icons. Den vita svepande klänningen ifrån Rodejber/Wakakuu är ett måste på sommaren. Bär klänningen över baddräkten eller till ett par sandaletter på kvällen. Cremé-färgat tillsammans med vitt är en vinnande kombo. Den creméfärgade bluse hittar du hos By Malene Birger/Wakakuu. Vi kan inte nog tjata om den vita skjortan.. Denna i en cool tappning från Gestuz/Wakakuu är ett stilsäkert kort i sommargarderoben. Sist ut är den perfekta partyblåsan. Denna klänning ifrån GANNI/Wakakuu gör dig till festens mittpunkt!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *