IKONERNA: RANDIGT I #SAMARBETE MED ZALANDO

 I #samarbete med Zalando.

Bild: Lisa Höök

Nu är det väl ändå officiellt SOMMAR! Vi har med oss Zalando och hyllar ett riktigt bra plagg – eller kanske mönster ska vi säga? Vi pratar givetvis om den älskade RANDEN – det randiga plagget. För Ebba är det ett nostalgiskt plagg, somrarna på Västkusten, saltstänkt hår… Vi har valt ut våra randiga favoriter HÄR!

Bild: Lisa Höök

Den perfekta randiga tröjan är i mer hållbart material – titta på varianter som har återvunnen ull (om plagget är i merinoull exempelvis). Väljer man ett plagg i bomull? Kika på då plaggen som är gjorda i ekologisk bomull… Just nu kan man lätt filtrera hållbarhet på Zalandos hemsida – så du vet att du gör ett bra val!

Bild: Lisa Höök

Om vi backar bandet lite så var det ju Coco Chanel som vi har tacka. På 1910-talet lanserade nämligen Coco Chanel den randiga tröjan som strandklädsel för kvinnor. Inspirationen kom från de sjömän hon hade sett i Deauville där hon drev sin butik. Styling-möjligheterna är oändliga! Emilia stylar tröjan till jeans-shorts och sneakers på Marstrand. Ebba stylar sin med en böljande kjol och birkenstocks – bästa sommarlooken…

Bild: Lisa Höök

TACK för den randiga tröjan & TACK ZALANDO!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *