Get The Look – Carolyn Bessette Kennedy

Ps. Inlägget innehåller affilate-länkar.

Det känns nästan helt ofattbart att Säker stils modeikon – Carolyn Bessette Kennedy inte fått fronta Get The Look förens nu. Bättre sent än aldrig här kommer HON! Carolyn Bessette har satt avtryck med sin enkla monokroma stil.

70 talet var en stor trend förra året & den följer med även denna säsong. Plocka fram de vida byxorna i brunt från Zara. Vi gillar även dessa ifrån & Other Stories. Bär dem likt Carolyn med en svart polo. (COS). De perfekta solglasögonen hittar du hos Lespecs. Bär looken tillsammans med bootsen från Vagabond till AW:n & med loafers till jobbet. Vi är som besatta av denna looken! Är ni med oss?

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *