Get The Look – Bella Hadid

Inlägget innehåller – affilate länkar.

Bild: @pinterest

I veckans podd lyfter vi den stora frågan – Vad ska man på sig när Sverige öppnar upp? Äntligen får man dra på sig bootsen och gå på AW med kollegorna! Eller besöka den där musikalen man trånat efter! Lyssna på podden HÄR för massvis av tips.

Bella Hadid rockar AW-looken. Våga klä upp jeansen. Vik gärna upp dem likt Bella gjort på bild – dessa jeansen är perfekta för det ändamålet. En tight polo ger en sensuellt feminin touch. Vi älskar denna polon (COS). Denna polon är Ebbas favorit i garderoben (Filippa-K). Släng på skinnkavajen Arket/Zalando. Till hösten är det också riktigt snyggt med en kavaj i sammet, kolla in denna från Max Mara. Sist men inte minst accesoerarerna. Ett skärp i midjan tillhör liv till looken. Vi drömmer om detta skärpet ifrån The Row… På med bootsen från Vagabond och du redo för mingel!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *