Get The Look – Jesssie Bush

Ps. Inlägget innehåller affilate-länkar

@Wethepeoplestyle
@Wethepeoplestyle

Brittiska Jessie Bush är ägaren av kontot @wethepeoplestyle. Vi älskar hennes klassiska stil med en twist. För er som frågar efter tips på gravidmode – är Jessie helt fenomenal. Kika in hennes konto HÄR!

På bild bär Jessie neutrala toner som harmonierar fint. Den urcoola väskan hittar du HÄR! Chunky boots var hett förra hösten och följer med även i denna säsongen. Bootsen ifrån prada är en ren dröm. Låt inte de vita jeansen hänga i garderoben under vintersäsongen. Dessa jeans i kräm vitt är en stor favorit (Monki). Vi kan inte prata nog om denna kashmir polon från Soft Goat. Kashmirtröjan är verkligen en riktig garderobshjälte.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *