IKONERNA:KJOLEN I #SAMARBETE MED ZALANDO

I #SAMARBETE MED ZALANDO

Vi får ofta frågor om just kjolen och vi båda gillar ju verkligen detta plagg men föredrar kanske olika utformningar av den… Emilia föredrar ju en kortare, lite rakare kjol medan Ebba gillar den längre, lite böljande varianterna. Här är det viktigt att vara sann mot sig själv och verkligen välja en längd och modell DU trivs i.

Pennkjolen är ursnygg till kavajen för en “sharp” look, och den mer böljade kjolen funkar lika bra till T-shirt som oversized kavaj, bälte i midjan och ett par klackar… Under hösten kan du rocka den här looken på AW:n… Så stilsäkert. Är man nu på jakt efter den där perfekta kjolen så ska man givetvis kolla in våra favoriter hos zalando. Du hittar oss i menyraden under “NYTT”. Kolla in zalando.se och stort tack säger vi! 

Vad ska man då spana efter om man vill göra ett mer hållbart val? Ha koll på materialet och välj INTE en för liten storlek. Skulle den vara för stor i midjan går det oftast att lösa hos skräddare, men är den för tajt så hänger plagget inte lika snyggt och det ÄR inte skönt med en kjolkant som skär in i midjan. 

Vi slänger in ett par extra bilder… Vi låter minnet av Marstrand och Falsterbo lever sig kvar året om. Vi är snart där igen!

TACK ZALANDO.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *