Get The Look – Filippa Von Heidenstam

@flolinden

Filippa Von Heidenstam rockar den skandinaviska looken.

Lyx möter budget… En klänning som inte lämnar hittar du hos H&M. Bryt av looken med ett underbart skärp ifrån Little Liffner. När vi går in mot kallare tider är en kavaj i ull det perfekta alternativet. Vi älskar denna kavajen från House of Dagmar. För en cool look – kika in dessa solglasögon från H&M.

Sist men inte minst – addera smycken! Vi väljer såklart ”chunky bracelet” från Efva Attling. SAKERSTIL20 ger dig just nu 20% rabatt på allt silver (gäller ej Högdalen & For a good cause). Koden gäller tillochmed 31 oktober – missa INTE det!

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *