IKONERNA: YTTERPLAGG I #SAMARBETE MED ZALANDO

I #SAMARBETE MED ZALANDO

Bild: Lisa Höök

Vi är så stolta över att Zalando är med oss och låter oss få prata om LIVETS plagg – höstkappan. Under Oktober månad djupdök vi bland Zalandos ytterplagg. Vi älskar ju kavajer men snygga kappor ligger absolut på vår topp 3-lista. Vad som är så bra med kappor är att de “låser” upp garderoben. Klicka HÄR för att komma till våra utvalda favoriter hos Zalando.

På bild bär Emilia en stilren och klassisk kappa från Massimo Dutti – styla med vit skjorta från Filippa K och vidare jeans (Levis) för en tidlös look. Vi älskar även den korta varianten från Max Mara Weekend – fin till kostymbyxor (Lindex) och en polotröja (Weekday).

Bild: Lisa Höök
Bild: Lisa Höök

Välj en modell som passar dig! Älskar du den klassiska kappan? Kika in denna klassiska kappan med skärp i midjan ifrån Filippa K – vi har även spanat in denna kappa från Tommy Hilfiger – snyggt till stövlar (Stuart Weitzman). Vägra frysa i vinter! Denna från ARKET håller dig varm och stilsäker.

Ebba bär statement-kappan och vi ÄLSKAR det!

Våga färg eller mönster! Teddyjackan från Monki – styla med svart mössa (Samsoe Samsoe) när temperaturen sjunker. Vi gillar även den mönstrade kappan från Bruuns Bazaar – snyggt till blå jeans (Levis).

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *