GET THE LOOK – SÄKER STILS AGENT IDA BERGFELDT

Ps. Inlägget innehåller affiliate-länkar

@idabergfeldt

Ida Bergfelt jobbar som Ebba, Emilia & Säker stils agent. Ida beskriver sin stil som ”rockigt stilren”.

Ida influeras blandannat av stilfulla fransyskor med Charlotte Gainsboroug i spetsen. Vilka är plaggen som låser upp Idas garderob? Först ut är de perfekta slimmade jeansen från ARKET. Bär dessa tillsammans med en lekfull t-shirt från GANNI. Sist men inte minst släng på en oversized kavaj ifrån ARKET och din look är fulländad.

På bild bär Ida den perfekta jobb-looken när kylan dragit in över Sverige. Alexa coat ifrån Filippa K är en älskad favorit av hela Säker stil teamet. Bär denna tillsammans med en underbar stickad tröja (Soft Goat). Den älskade mössan ifrån ACNE kan vi inte få nog utav… Addera en rockig detalj! Ida tipsar om dessa underbara örhängen ifrån Maria Nilsdotter. Den perfekta jobbväskan hittar du hos A.P.C. Ett par schyssta sneakers är perfekt när du är på språng. Ida väljer dessa ifrån New Balance/ARKET.

TACK IDA!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *