IKONERNA: STICKAT I #SAMARBETE MED ZALANDO

I #SAMARBETE MED ZALANDO

Bild: Lisa Höök

November-månad, kaanske inte en favorit? Kallt mörkt, mycket att göra – du vet! Men en sak som är härlig med november är att vi verkligen kan gosa in oss i härliga stickade plagg – som för övrigt att temat med vår partner Zalando. Välj DIN modell och i bra kvalitet helt enkelt – vill du göra ett mer hållbart val så ska du använda dig av Zalandos smarta hållbarhetsfilter på hemsidan så att du kan scrolla bland dessa! Vill du spana in vilka vi har valt ut – KLICKA HÄR!

En riktig klassiker är ju en rundhalsad som inte är alltför lång – det är den perfekta modellen om man vill ha stickat på jobbet – passar till ALLT. En cardigan är också härligt om man gillar det. Man väljer SIN modell helt enkelt – tips är ändå att utgå från vad du har på dig mest under de kallare månaderna – har du mer snäva jeans så är en oversized tröja mycket snyggt… Och om du föredrar byxor som är lite mer loose.. Gör som Ebba & styla vintage LEVIS 501:or, med något mer snävt upptill – som balanserar upp looken!

Bild: Lisa Höök

En perfekt oversized tröja i ull och kashmir är typ höstens bästa plagg. Vi har ju några stycken hemma i garderoben och älskar verkligen varenda en! Men det gäller ju att ta hand om dem, och framförallt välja RÄTT material!!! Vi kan inte trycka tillräckligt på detta… Ju mer 100% ull eller 100% kashmir det är i ett plagg, desto bättre – vi får ofta frågor om just detta, och det gäller verkligen att försöka välja så nära 100% som möjligt. 

TACK ZALANDO!

2 Kommentarer
 1. Annica Martinsson
  Annica Martinsson says:

  Det vore toppen om plaggen fanns tillgängliga på Zalando… allt är slutsålt när ni publicerar plaggen!

  Svara
  • Camilla
   Camilla says:

   Vad tråkigt att det är slutsålt, dessvärre säljer plaggen på Zalando väldigt snabbt.. Testa att skriva upp dig på väntelista på plaggen, de kommer ofta tillbaka i lager fort. Stor Kram

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *