Get The Look – Louise Frykfeldt

Ps. Inlägget innehåller affiliate-länkar

Fina Louise är projektledare för Emilia De Poret. Hennes stil är klassisk och hon är en riktig fena på att sy egna plagg!

Vi presenterar Louise tre garderobsräddare: 1. Den perfekta kavajen med tillhörande byxor (COS). 2. Den lilla svarta. Louise tipsar om denna klänning med öppen rygg! (H&M). Bär upp kostymen eller klänningen med dessa underbara pärlörhängen (Maria Nilsdotter). ”Jag är kanske trist i och med att jag ofta klär mig i svart”. Vi säger raka motsatsen. Vi ÄLSKAR den svarta looken. Nedan följer två favoritlooks för jobbet och drinken.

Louise stylar den svarta kostymen ifrån COS med T-shirt i god kvalité från Filippa K. På fötterna bär Louise klassiska loafers från Gucci. Pärlorna i öronen gör looken komplett.

På kvällen byter Louise den svarta kostymen mot den lilla svarta (H&M). Höga boots är en av höstens stora trendsnackisar (ARKET). Bär din klänning med accessoarer som glittrar. Gör som Louise och bär dessa prisvärda örhängen (Glitter). Addera en lyxdetalj – Bottega Veneta i silver är en riktig DRÖM!

TACK LOUISE!

1 svara
  1. Annica Martinsson
    Annica Martinsson says:

    Snälla Emilia!! Jag kämpar som en galning för att få tag i Simona Sheridan paljettväst i svart strl L från Bruuns Bazaar som du visade i Nyhetsmorgon…..slutsåld redan när du visade den tror jag.
    Det vore förnämligt om man kunde köpa plaggen du visar.🤩

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *