Måndagsfavoriterna

Måndagsfavoriterna som finns på rea just NU! Passa på att uppdatera dina garderobsklassiker. Ovan har vi valt ut plagg som lever kvar i garderoben säsong efter säsong…

En underbar kjol i vinrött från GANNI, fin både till vardags & till fest (Farfetch). Styla kjolen tillsammans med det perfekta linnet från Dagmar/Wakakuu. Eller med den underbara västen i guld från GANNI/Farfetch. Släng en kavaj över axlarna från Dagmar/Wakakuu & din look är komplett. För den vågade – bär den röda kjolen med underbart stickat i grönt (Otherstories). Kalla dagar vill vi gå klätt i stickade tröjor med högkrage och en värmanade mössa Wakakuu/Styelin.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *