Get The Look – Elin Fyhrlund

Ps. Inlägget innehåller affiliate-länkar

Elin jobbar som Social Media Assistant på Säker stil. Hon beskriver sin stil som ”Önskar gå klädd som om jag vore i Köpenhamn… Jag älskar detaljer som tar för sig”. De enkla skandinaviska modet med detaljer som inte sviker..

Vilka är då nyckelplaggen som låser upp Elins garderob? ”En skjorta som hängt med mig i flera år är Zahora från Totême. Går att klä upp och ner på massvis av olika sätt. De perfekta jeansen hittar du HÄR hos Zara. Accessoarerna går även de i den Danska stilen. Dessa örhängen är de perfekta vardagssmycket.

Sno Elins look här! Jeansen hittar du Zara. Elin tipsar om att sizea upp en storlek för en lösare fit. Detaljerna som tar för sigtröjan hittar du hos Paloma Wool. Ringen hittar du också hos danska Jane Koening. Sist men inte minst på med de perfekta klackarna. (&OtherStories).

TACK ELIN!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *