IKONERNA: FESTPLAGGEN I #SAMARBETE MED ZALANDO

I #samarbete med Zalando har vi valt ut våra bästa festplagg inför stundande högtider. Klicka HÄR för att komma till våra utvalda favoriter!

  1. DEN LILLA SVARTA

Säkert kort. Funkar vid alla festliga tillfällen! Vi gillar den korta svarta med puffärm (Designers remix) och klänning med glitterdetaljer från IRO – fint att styla tillsammans med byxor (Selected Femme). För en lite längre klänning tipsar vi om svart glansig (Tiger of Sweden) eller svart med fransar från Dagmar. En twist på den lilla svarta är blus (Banana Republic) tillsammans med kjol från Massimo Dutti. 

2. GLITTER & EXTRA ALLT

Ingen fest utan glitter! Ebbas favorit puffblusen från By Malina – styla med pennkjol i skinnimitation (Marc Cain) och pumps (Massimo Dutti) för en snygg look. Vi har även spanat in slip-in klänning (Max Mara) och topp med paljetter (Bruuns Bazaar). Emilias nyårsfavorit – Klänning med strassdetaljer från David Koma! 

3. VÅGA ADDERA FÄRG

Lyfter din look. En klänning i härlig färg är alltid härligt – spana in den rosa stickade från Hervé Léger. Vi älskar den rosa statement-kostymen, kavaj och byxor (Bougan) med röda klackar från Arket. Addera en väska i färg för att förhöja din look – vi gillar den gröna (Little Liffner) eller den lilla rosa från Mansur Gavriel. 
 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *