Get The Look – Emily in Paris

Bild: Emily in Paris

Idag är det ingen vanlig dag för IDAG kommer säsong 2 av Emily in Paris. Exakt vad vi behöver en feelgood serie! Vi drömmer oss bort till det romantiska franska modet och stilfulla fransyskor. Vi har valt ut två av våra favorit-looks från den kommande säsongen, håll till godo!

Gör som Emily och bär jeans i en ljus tvätt. Vi älskar dessa ifrån Toteme/Wakakuu. Stora axelvaddar och puffärm ger en feminin siluett. Vi älskar denna kavajen ifrån &OtherStories nu på REA! Till detta bär vi stickat i en underbar rosa kulör (&Otherstories). Emily bär en spetsig klack… Vi väljer dessa lite mer vardagsbootsen, även dessa ifrån &OtherStoires. I öronen bär vi lyxiga pärlörhängena (Blue Billie). Sist men inte minst bär vi parfym från Byredo ”Mixed emotions (Kicks).

Bild: Emily in Paris

Look två innehåller höstens hetaste trendfärg – GRÖNT! Kavajen från GANNI står högst upp på vår önskelista. Emily bär rutigt. Vi gör precis likadant. Vi älskar toppen ifrån Baum Und Pferdgarten. Emili bär buckethat men vi bär diadem (ARKET). Ingen fransk look utan röda läppar? Vi väljer detta perfekta röda ifrån Chanel. Looken avslutas i fransk anda med en klassisk Chanel över axeln. Vi älskar också denna prisvärda väska (&Otherstories).

Se nya säsongen av Emily in Paris på Netflix 22:e December.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *