Måndagsfavoriter

Ps. Inlägget innehåller affiliate-länkar.

Vecka 1 & vi går in i ett NYTT år. Har du satt upp några stillöften för 2022? Kanske rensa garderoben en gång för alla eller börja handla mer second hand? Vare sig du satt mål eller inte… Uppmanar vi dig till att tänka över dina klädköp inför 2022. Det gör gott både för plånbok och miljön. Ovan har vi samlat ett gäng favoriter att bära till kontoret efter semestern. Håll till godo!

1.Ärtgrön skjorta (Gina Tricot) // 2. Glittrig kofta (H&M) // 3. Guld klockan (Bovou) // 4. Vardagskappan (Filippa Hägg) // 5. Perfekta jeansen (Levis/Zalando) // 6. Vardagsväskan (Acne Studios/Wakakuu).

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *