Get The Look – Nyår

Ps. Inlägget innehåller affiliate-länkar.

Nyår på Fredag! Vi ger er tre tips för hur ni får till den perfekta nyårslooken..

Bild: Toteme Official

Först ut blir såklart detta underbara set ifrån Totême. Looken doftar lyx på en ny nivå. Plaggen går såklart att använda var för sig men blir riktigt drömmiga ihop.. Bär looken med Emilias nya favorit boots från Teurn Studios.

Bild: @violabergstrom

Vi älskade denna looken när vi såg den på Violas instagram. Toppen hittar du hos (BikBok). Bär toppen tillsammans med de perfekta byxorna ifrån (Filippa K). Skärpet i midjan gör hela looken (ARKET). Det skapar en feminin och vacker siluett. När det vankas nyår känns glitter som en oskriven regel. Vi älskar dessa klackar ifrån fantastiska Sania D’mina.

Bild: @marieheyman

För dig som inte vill bära svart… Kolla in denna underbara partyblåsa ifrån (Zalando/GinaTricot). Danska Marie Heyman bär klänningen tillsammans med denna chica väskan. Vi bär klänningen med dessa underbara skor (Vagabond).

Sist men inte minst, våga ta ut svängarna med smink och hår. Addera glitter på ögonlocken eller ett nytt läppstift. Ansiktsvård är A & O när det kommer till en snygg sminkning. Vi älskar denna krämen ifrån (Hello Mantle).

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *