5 trender från modeveckan i Paris!

Ps. Inlägget innehåller affiliate-länkar.

I veckans podd tar vi upp 10 trender från modeveckan i Paris, lyssna på avsnittet HÄR! Vi tipsar om 5 av dessa trender här nedan och hur du kan omfamna dem här och nu!

Bild: Bottega Veneta/Vogue Runwaw

Vit tanktopp – Ett av höstens IT-plagg är helt klart den vita toppen som öppnar både Bottega Veneta och Pradas visning under modeveckan i Paris. För en avslappnad look styla den vita toppen till jeans och en oversized kavaj.

Vit topp/Arket, Vit topp/Cos, Vit topp/Toteme, Vit topp/Loewe – Net-a-porter

Bild: Stella McCartney/Vogue Runway

Skräddat – Vår FAVORIT kostymen, och till hösten är det helt klart en oversize-modell du ska satsa på! Skräddade plagg stylades på catwalken i matchande set, i form av kostym, kavaj och kjol eller klänning och stövlar. Kombinationerna är oändliga, hitta den styling som funkar för dig och din garderob.

Kavaj och kostymbyxor/Filippa K, Skräddad klänning/Toteme – Wakakuu, Kavaj och kjol/Acne Studios

Bild: Bottega Veneta/Vogue Runway

Skinnplagg – Ebbas favorit Bottega Veneta´s syrenlila skinnkjol med fransar! Stylas snyggt till en brun stickad tröja och vita pumps. Vi såg allt ifrån skinnkjolar och klänningar till hela skinnlooks från topp till tå. Flera modehus väljer även att visa upp skinnplaggen i färg, allt ifrån färgstarkt lila och rött till jordnära toner i brunt och beige.

Kavaj med matchande shorts/H&M, grön skinnkjol/Cos, blå skinnjacka/Tern Studios, orange/bruna skinnbyxor/By Malene Birger – Net-a-porter.

Bild: Hermés/Vogue Runway

Kortkort – En trend som är här för att stanna! Vi ser allt ifrån “skolflick-modellen” till tightare catsuits och skinn-klänningar i modell mini. Vi tipsar om att styla den korta kjolen till något mer dressat upptill, exempel en svart polo eller en oversize kavaj.

Mini-kjolen (alla pratar om)/Prada – Farfetch, klänning med strass/H&M, playsuit/Casall.

Bild: Chanel/Vogue Runway

Knä/lårhöga stövlar – Modehusen visar upp olika modeller på stövlar som vi absolut kommer att bära i höst! Hermés knähöga stövlar stylas med stickade lårhöga strumpor och Chanel visar upp gummistövlar i höga modeller.

Stövlar/Filippa K, stövlar/Toteme – Mytheresa, stövlar/Arket, lårhöga stövlar/H&M

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *