,

Göteborgs BÄSTA Secondhand-tips!

Vi frågade efter “Den BÄSTA Second hand-butiken / vintage för mode & kläder, där DU bor?” Vi har sammanställt era svar och här kommer “Del 2″ av Säker stils Secondhand-guide!

Arkivet

Var: Järntorget, (Järntorget 4).

Arkivet som vi tidigare tipsat om i Stockholm finns även i Göteborg! Arkivet är en modern second hand-butik som erbjuder damkläder, skor, väskor och accessoarer för den miljö- och modemedvetna kunden. Här hittar du allt från kedjornas godbitar till lyxiga plagg och accessoarer från de stora modehusen.

Plantagegatan

Var: Linnéstan (Plantagegatan 5).

Plantagegatan är en secondhand-butik som erbjuder märkesplagg i bra skick som inte är äldre än cirka tre år. Förutom damkläder hittar du även herrkläder och en barnavdelning. Vanliga märken som förekommer är Twist&Tango, Stylein, Axel Arigato och Filippa K m.m.

Manners By Nemati

Var: Centralt mitt i Göteborg, (Vallgatan 33).

Manners By Nemati är en nyöppnad secondhand-butik som erbjuder dam- och herrkläder. Sortimentet blandar märkeskläder med trendiga plagg av god kvalitet från klädkedjorna. Fokus på modernt – ingen vintage!

Boutique Laila

Var: Vasastan (Götabergsgatan 22).

Boutique Laila erbjuder ett kurerat damsortiment av secondhand-plagg, väl sorterat efter färg och mönster. Här hittar du plagg i fina material som kashmir och siden från märken som Marimekko, Lisa Yang, Acne Studios, Fendi men även guldkort från kedjorna.

Andra secondhand-butiker ni tipsat om:

Röda korset: (Olskroken) 

Myrorna: (Järntorget)

Evergreen Secondhand (Redbergsplatsen) 

Björkå secondhand (Linnegatan 9 Göteborg) 

Ex Exklusiv (Teatergatan Göteborg) 

Emmaus (Backaplan)

Vintage (Storgatan 35). 

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *