Gå på bröllop med säker stil

Ps. Inlägget innehåller affilate-länkar.

I förra veckans svarar riktade vi fokus från brudparet till bröllopsgästen. Får man ragga på ett bröllop & vad gör man om man avskyr sin brudtärneklänning? Svaren hittar du HÄR!

Bild: @majanilssonlindelof

Ska du på bröllop i sommar men vet inte vad du ska ha på dig? Vi har samlat våra favoriter i olika prisklasser. När det vankas bröllop tycker vi att ljusa färger är en oskriven regler. Vi väljer klänningar som lätt och ledigt sveper om kroppen.

Wava Dress (Rodebjer/Åhlens) – Maja Nilsson Lindlöf bär denna klänning på bild. Klänning osar bröllop och romantik. Vi ÄLSKAR den!

Open Back Maxi Dress (Arket) – Färgen som chockar alla på festen med en feminin detalj i ryggen… Bär den tillsammans med ett par platta sandaler (ByMarleneBriger/Wakakuu) & din look är good to go!

Viskosklänning CAMILLE Crincle (CarinWester/Åhlens) – Passar på såväl bröllop i Chile som på Marstrand.

Awa Dress (Rodebjer/Åhlens) – Vi säger det ingen – som en DRÖM! Bär det med ett skärp i midjan för en fin siluett!

GATHERED MIDI DRESS (COS) – Pastell är alltid ett säkert kort på bröllop! Vi älskar den babyblå nyansen & draperingen i sidan.

Plisserad klänning med knytband (H&M) – Budget varianten när den är som bäst!

Lucille Dress (By Malina) // Tie vest floral print dress (COS)// Rhythmic shirred (Zimmerman/Wakakuu)

”Jag är bjuden på ett bröllop i slutet på juni med klädkoden ”sommarfin” som blivit vanligare de senare åren. Undrar därför om det är okej att ha klänningar med blommor och mönster på vit bottenfärg? Och isåfall, hur mycket mönster måste det vara för att den inte ska uppfattas som för vit i brudens tyckte?” Frågan damp ner i Säker stils svarars inkorg & vi kan samstämmig kör säga – JA det kan du!

Vas Dagg (Svenskt tenn) // Ljusstake Tre Kulor (Svenskt tenn) // Ljusstake Vänskapsknuten (Svenskt tenn) //
Juice Vas (Hay/Svenssons) // Champangeglas (Ferm Living/Royal) // Urna Vas (Marimeko/Royal Design)
// Bernadotte Termoskanna (Georg Jensen/Bagaren&Kocken)

BRÖLLOPSPRESENTER

Ovan följer ett gäng tips på bröllopspresnter som passar in de flesta hem. Ingen större skräll att vi väljer tre produkter från Svenkst tenn. Danska märket HAY gör succé med vas i kornblått & vem vill inte dricka gott kaffe på morgonen?

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *