Stilsäker STUDENT!

Ps. Inlägget innehåller affilate-länkar.

Nu börjar det dra ihop sig till studenttider! Har du inte hunnit hitta din perfekta outfit eller behöver du tips på vad du kan ge till någon som tar studenten? Då har du kommit rätt – här kommer våra bästa Säker stil-tips:

Bild: @lisa.olsson

Den vita klänningen – När vi tänker studenten tänker vi såklart på den vita klänningen! Först måste du välja vilken modell du är ute efter…

Omlott – Smickrande modell som passar de flesta. Vi gillar omlottklänningen med puffärm från Wakakuu Icons. Så fint att styla till en jeansjacka (Arket) och sandaler (Cos). En annan fin omlott modell som markerar midjan fint är klänning i linne från Lindex. Styla till vita sneakers (Filippa K) och knyt en finstickad tröja (Soft goat) över axlarna för en bevkväm look. Är du ute efter en längre modell tipsar vi om klänning från &other stories, även den i underbart linnematerial. 

Spets – Satsa på en klänning med romantiska spetsdetaljer. En favorit är spetsklänning med lång ärm (&other stories) eller liknande modell (By Malina) addera pistagegrön väska och matchande sandaler (Atp/Åhlens) för en snygg student-look som även funkar på sommarfesten! En annan ljuvlig spetsdröm är klänning från Love Lolita/Wakakuu. Finns även i en längre modell för dig som föredrar det. Styla spetsklänningen till en skinnjacka från Rodebjer för att bryta av. 

Puffärm – Älskade puffärmen funkar för alla tillfällen. Vi älskar klänningen med puffärm från Rotate/Mytheresa. Matcha med sling-backs (Flattered) och glittrande örhängen från Swarovski för en elegant look. Vi gillar även klänning i bäckebölja med vid ärm (Lindex), klänning med stor krage (Joslin/Net-a-porter) och bohemisk klänning från Isabel Marant/Net-a-porter. 

Mid-klänning – Vi älskar vit klänning med volanger från Dagmar. Så fin att styla till en oversize kavaj (Arket) och sandaletter från Filippa K. Spana även in vit klänning med öppen rygg (Stylein) och långklänning med volanger från Zimmermann/Wakakuu för fina modeller som passa perfekt på ditt studentfirande, men även om du är gäst på någons student!

Bild: @veron.zee

Vill du inte bära klänning på studenten? Då tipsar vi om kostymen! Kavaj och kostymbyxor (Filippa K) eller creamfärgad kavaj och matchande byxor från Massimo Dutti. Ett annat plagg vi gillar är jumpsuiten, spana i denna från Cos, så snyggt att styla till både klackar (By Malene Birger/Wakakuu) eller ballerina från Arket. En annan look som passar perfekt på studenten är blus med puffärm (By Malina) vida kostymbyxor (By Malene Birger/Wakakuu) och sandaletter från &other Stories.

@ebbavonsydow

Studentpresent?  – Här kommer våra 5 bästa tips till personen som tar steget in i vuxenlivet!

1. Vas – Svensk Tenn. 

2. Champangeglas – Ittala/Åhlens. 

3. Stilren brandsläckare – Solstickan design/Åhlens.

4. Säker stil: Utmana din garderob  – Bonnier Fakta/Åhlens. 

5. Ett smycke, halsband eller earcuff – Efva Attling.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *