Midsommarlooken

Ps. Inlägget innehåller affilate-länkar.

Årets somrigaste fest närmar sig med stormsteg och det är hög tid att fundera på midsommar outfiten. Högst upp på önskelistan står klänningar i pastell, mönster och vitt. Vi listar det bästa outfiten inför sommarens festligaste tid!

Först ut är såklart den blommiga klänningen! Vi gillar klänning från By Malina, bär med pumps i ljusblått (Sania D´mina) och stråväska ifrån (Loewe/Mytheresa). Vi matchar naglar och pumps, nagellack från Essie i ljusblått och looken är komplett! Butikerna kryllar av blomstrande mönster. Den perfekta budgetvarianten hittar ni här hos &Otherstories, denna klänning osar romantik (By Malina). Den lyxiga klänningen införskaffar ni HÄR hos Zimmerman/Wakakuu.

I podden berättade Emilia att allt för många klackar har gått förlorade under dans runt midsommarstången i gyttja. Visst är det väll också en del av midsommar att regnet smattrar mot fönstret och att vädret sällan blev de man önskat. Vi vill därmed slå ett slag för att satsa på – SNEAKERS! De perfekta sneakersen hittar du hos Toteme.

Bryt av midsommarens annars skira spetsklänningar med en kostym, vi gillar pastellrosa kavaj och kostymbyxor från The Frankie Shop, svep över lite highlighter som får blandas med midsommardansens svett – GLOW när det är som allra bäst! Vi älskar även klänning i kornblått (By Malene Birger) och solgul klänning med matchande väska från Cos.

Vill du inte satsa på färg känns den vita looken helt rätt, en cool jumpsuit hittar du hos COS. Bryt av det vita med en accessoar i årets trendfärg – ÄRTGRÖNT! Spraya på lite parfym på vägen ut och du är redo att möta årets midsommarfirande (Byredo/Kicks). För dig som vill bära långklänning på midsommar, kika in denna hos Styelin. För dig som inte vill bära helvitt kika in denna drömmen hos (Dagmar/Wakakuu).

Sist men inte minst – spetsklänningen! Den perfekta vita spetsdrömmen hittar du hos Styelin. Bär den tillsammans med träskor ifrån Arket. Till kvällen sveper vi gärna in oss i stickad kofta från Filippa K. I håret bär vi en ljusgul klämma ifrån danska märket Pico. Sist men inte minst klappa in några droppar av Hello Mantles glow serum i ansiktet, sen är du redo för midsommarfirandet!

Låt midsommar bli vad det blir… I ett ändlöst flöde av perfekta jordgubbstårtor och ljuvliga dukningar finns också gråtande barn och jordgubbsfläckar på klänningen. Ta hand om varann och era nära och kära. Massa kärlek till er.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *