REA FAVORITER

Ps. Inlägget innehåller affiliate länkar.

Julen är över och rean är igång. Vi råder som alltid – investera i garderobsräddarna under rean och shoppa inte i onödan.

Ovan har vi plockat ut några favoriter ifrån rean! Först ut är denna underbara sweatshirt (Toteme/Wakakuu). På jobbet går vi helst klädda i denna skjortan (Filippa K/Wakakuu). Vi älskar också den tunna koftan ifrån (Dagmar/Wakakuu). När det vankas fest drömmer vi om att bära klänningen med spetsdetalj (COS), tillsammans med byxor i flare-modell (&OtherStories). Sidenskjortan ifrån (Wakakuu) går att klä upp och ned både till vardag och fest. Till våren önskar vi bära denna mjuka kofta ifrån (COS). Eller varför inte denna topp i sammet… (&OtherStories) Chic till både minikjol och ljusa jeans. Pärlorna runt halsen gör looken komplett. Kika in dessa från (AnniLu/Wakakuu)

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *